Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Handel 5423 SP

Plan Kalkhoven - 4 luxe bungalows

5423 SP Handel

Omschrijving

NOG 2 BESCHIKBAAR!

LUXE AFGEWERKTE EN ROYALE NIEUWBOUW-BUNGALOWS MET 0-OP-DE-METER
WERKELIJK UNIEK IS HET AFWERKINGSNIVEAU: DE BUNGALOWS WORDEN INSTAPKLAAR OPGELEVERD INCLUSIEF VLOER-, WAND- EN PLAFONDAFWERKING EN LUXE KEUKEN, SANITAIR EN TEGELWERK.

Nabij het centrum van Handel worden 4 nieuwe, luxe afgewerkte bungalows gebouwd. Deze royale bungalows, met o.a. 2...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 425.000,- tot € 425.000,- Gebruiksoppervlakte 114 m² Inhoud 557 m³ t/m 577 m³ Perceeloppervlakte 253 m² t/m 261 m² Aantal kavels 4 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NOG 2 BESCHIKBAAR!

LUXE AFGEWERKTE EN ROYALE NIEUWBOUW-BUNGALOWS MET 0-OP-DE-METER
WERKELIJK UNIEK IS HET AFWERKINGSNIVEAU: DE BUNGALOWS WORDEN INSTAPKLAAR OPGELEVERD INCLUSIEF VLOER-, WAND- EN PLAFONDAFWERKING EN LUXE KEUKEN, SANITAIR EN TEGELWERK.

Nabij het centrum van Handel worden 4 nieuwe, luxe afgewerkte bungalows gebouwd. Deze royale bungalows, met o.a. 2 slaapkamers, luxe badkamer en woonkamer/keuken, worden gebouwd onder het principe 'O op de meter'.
Daarnaast beschikken de bungalows over een carport en leefkeuken. Gasloos bouwen, compleet geïsoleerd en dus klaar voor de toekomst! Daarnaast worden de bungalows gebouwd met hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen.

Indeling:
Via de voortuin is de entree van de bungalow onder de carport te bereiken.
De carport biedt plaats aan 1 auto en geeft daarnaast toegang tot de berging.

In de hal treft u een garderobenis en de meterkast. Tevens is er vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de overige vertrekken. De gehele bungalow is voorzien van vloerverwarming.

De royale woonkamer beschikt over een grote raampartij met volop natuurlijk daglicht en het extra hoge plafond zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Aansluitend is de leefkeuken gelegen. Ook deze ruimte kenmerkt zich door volop ruimte en lichtinval. De bungalows worden voorzien van een hoogwaardige keuken, welke u zelf nog kunt samenstellen. U kunt hier eenvoudig een royale eettafel plaatsen. Aan de achterzijde bieden openslaande tuindeuren toegang tot de patiotuin.

Vanuit de hal kunt u de 2 slaapkamers bereiken. Deze slaapkamers beschikken over goede afmetingen. Het separate gastentoilet wordt voorzien van tegelwerk en een hangend toilet (douche wc.)

De badkamer wordt geheel betegeld en ingericht met een inloopdouche, dubbele vaste wastafel en een ligbad. Ook in de badkamer heeft u volop inspraak in de afwerking. Een dakraam zorgt voor natuurlijk daglicht en extra ventilatie.

De inpandige berging is gelegen aan de voorzijde van de bungalow en biedt plaats aan de wasmachine en droger, WTW-ventilatie en de warmtepomp. Ook kunt u hier uw fiets stallen.

Afwerking:
Het uitgangspunt is dat de bungalows zeer compleet en voorzien van luxe afwerking worden opgeleverd. Een koper heeft derhalve geen kostenposten voor de afwerking van de nieuwe bungalow. Hieronder een opsomming van enkele onderdelen.


Keuken
U heeft als koper een stelpost van € 12.500,- voor het kiezen van een keuken bij een geselecteerde leverancier. U kunt dus zelf uw keuken samenstellen en naar wens indelen. Deze stelpost is in de koopsom opgenomen.

Sanitair en tegelwerk
Voor de badkamer en toiletruimte is een stelpost in de koopsom opgenomen van € 15.000,-. Ook voor deze onderdelen gaat u zelf, in overleg met de leverancier, uw eigen keuzes in afwerking en indeling maken. Voor de vloertegel is een stelpost in bovengenoemd bedrag opgenomen van € 65,- per m2, voor de wandtegel € 45,- per m2.

De rioleringswerkzaamheden zijn gescheiden uitgevoerd in vuil en hemelwater. Onder de carport tot straat word in klinkerwerk uitgevoerd

Erf afscheiding voorzijde word een lage haag gepland, de patio word omheind met een hekwerk waartegen hedra word gepland. Verder word de patio betegeld met een drain voor de afwatering vloertegels €65,- per m2.
Kozijnen en beglazing
De bungalows worden voorzien van kunststof kozijnen op kleur met dubbele beglazing HR ++ en screen’s in woonkamer en keuken.

Gevels en wanden
Het metselwerk van de geïsoleerde buitengevels, wordt uitgevoerd in handvorm baksteen waalformaat. De achtergevels op de scheiding worden gestukadoord. Spouwisolatie dikte 127 mm. Binnenmuren metselwerk en gestukadoord.

Plat dak
Het platte dak wordt uitgevoerd in een geïsoleerde draag constructie, gedeeltelijk betonnen dek en hoogbouw balklaag met isolatie 180 mm. De dakbedekking EPDM kunststof met vegetatie voor groen dak (sedum) en randafwerking kraal, 38 mm . In het dakvlak van berging en badkamer komt een lichtkoepel te zitten elektrisch bedienbaar en sluiten automatisch bij regen. De binnendeuren en kozijnen worden in hardhout uitgevoerd fsc keur en komo keur geschilderd half glans maatvoering 900x2310

Hang en sluitwerk
Draai ramen en buiten deuren zullen worden voorzien van meer punt aansluitingen en voldoen aan inbraakwerendheid klasse 2 volgens het geldende bouwbesluit NEN 5096 en politiekeurmerk In de buitendeuren worden gelijk sluitende cilinders verwerkt.

Vloeren
De gehele woning wordt voorzien van een hoogwaardige tegelvloer, welke in samenspraak is te kiezen . De keuze voor de tegelvloer is gemaakt in verband met de vloerverwarming, welke in de gehele woning aanwezig is stelpost €65 per meter.

0-op-de-meter:
Een huis dat evenveel (of meer) energie opwerkt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. Dat komt door het optimaliseren van onder meer goede isolatie slimme installaties en eigen energieopwekking.

Vloerisolatie: 200 mm
Wandisolatie: 127 mm
Dakisolatie: 180 mm

De modulerende waterpomp lucht-water heeft een buitenunit die op het dak komt te staan en een binnen opstelling met geintergeerde boiler en cv buffervat, de buitenunit is zeer stil slechts 50 decibel en een nachtmodus van 44 decibel geluidsniveau. Verwarmen en warmtapbereiding in een enkel systeem. Toelaatbare buitentemperaturen van -22°C tot +35°C

Ventilatie
Omdat deze woning zo goed is geïsoleerd is goede ventilatie heel belangrijk.
Een goede ventilatie met een minimum aan energieverlies. Wij monteren in iedere ruimte een luchttoevoer en luchtafvoer. De luchtstromen blijven gescheiden en worden gefilterd. Zo word alleen de energie van de af te voeren lucht overgedragen aan de verse toe te voeren lucht. Alle luchtkanalen komen in de betonnen zolder te liggen met luchtroosters in het plafond.

Elektrische isolatie
De elektrische isolatie word aangelegd vanuit de meterkast, verdeeld over de vereiste aantal groepen naar de diverse aansluitingen en uitgevoerd volgens de geldende voorschriften. Uitgevoerd in Gira Domotica basissysteem KNX met o.a. deurvideo intercom bedieningspaneel ,tastdimmers, bewegingsmelder toilet, radio badkamer bewegingsmelder met verlichting buiten en rookmelders.

Waterontharder
Het comfort van zacht water in uw hele woning. Badkamer toilet keuken boiler vaatwasser wasmachine en langere levensduur apparaten. Kostenbesparend op apparaten en reinigingsmiddel.

Woningborg-certificaat
Voor deze woningen wordt door de aannemer een woningborg-certificaat (aangevraagd conform) de waarborg. De woningborg garantie en waarborgregeling Bij deze woningborg behorende technische omschrijving word voor het te kennen van de overeenkomst aan u overhandigd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 425.000,- - € 425.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 114 m² Inhoud 557 m³ t/m 577 m³ Perceeloppervlakte 253 m² t/m 261 m² Aantal kavels 4 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.