Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Handel 5423 SP

Plan Kalkhoven - 4 luxe bungalows

5423 SP Handel

Omschrijving

NU IN VERKOOP: 4 LUXE AFGEWERKTE EN ROYALE NIEUWBOUW-BUNGALOWS MET 0-OP-DE-METER
WERKELIJK UNIEK IS HET AFWERKINGSNIVEAU: DE BUNGALOWS WORDEN INSTAPKLAAR OPGELEVERD INCLUSIEF VLOER-, WAND- EN PLAFONDAFWERKING EN LUXE KEUKEN, SANITAIR EN TEGELWERK.

EEN KOPER HEEFT DUS GEEN VERDERE KOSTEN QUA AFWERKING EN HOEFT ALLEEN ZIJN MEUBELS NOG TE PLAATSEN!

Nabij het centrum...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 390.000,- tot € 410.000,- Gebruiksoppervlakte 114 m² Inhoud 557 m³ t/m 577 m³ Perceeloppervlakte 246 m² t/m 252 m² Aantal kavels 4 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NU IN VERKOOP: 4 LUXE AFGEWERKTE EN ROYALE NIEUWBOUW-BUNGALOWS MET 0-OP-DE-METER
WERKELIJK UNIEK IS HET AFWERKINGSNIVEAU: DE BUNGALOWS WORDEN INSTAPKLAAR OPGELEVERD INCLUSIEF VLOER-, WAND- EN PLAFONDAFWERKING EN LUXE KEUKEN, SANITAIR EN TEGELWERK.

EEN KOPER HEEFT DUS GEEN VERDERE KOSTEN QUA AFWERKING EN HOEFT ALLEEN ZIJN MEUBELS NOG TE PLAATSEN!

Nabij het centrum van Handel worden 4 nieuwe, luxe afgewerkte bungalows gebouwd. Deze royale bungalows, met o.a. 2 slaapkamers en luxe badkamer en keuken, worden gebouwd onder het principe 'O op de meter'. Daarnaast beschikken de bungalows over een carport en leefkeuken.
Gasloos bouwen, compleet geïsoleerd en dus klaar voor de toekomst! Daarnaast worden de bungalows gebouwd met hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen.

Indeling:
Via de voortuin is de entree van de bungalow onder de carport te bereiken.
De carport biedt plaats aan 1 auto en geeft daarnaast toegang tot de berging.

In de hal treft u een garderobenis en de meterkast. Tevens is er vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de overige vertrekken. De gehele bungalow is voorzien van vloerverwarming. U kunt de vloer ook gebruiken om de woning te koelen.

De royale woonkamer beschikt over een grote raampartij met volop natuurlijk daglicht en het extra hoge plafond zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Aansluitend is de leefkeuken gelegen. Ook deze ruimte kenmerkt zich door volop ruimte en lichtinval. De bungalows worden voorzien van een hoogwaardige keuken, welke u zelf nog kunt samenstellen. U kunt hier eenvoudig een royale eettafel plaatsen.
Aan de achterzijde bieden openslaande tuindeuren toegang tot de patiotuin.

Vanuit de hal kunt u de 2 slaapkamer bereiken. Deze slaapkamers beschikken over goede afmetingen.
Het separate gastentoilet wordt voorzien van tegelwerk en een hangend toilet.

De badkamer wordt geheel betegeld en ingericht met een inloopdouche, dubbele vaste wastafel en een ligbad. Ook in de badkamer heeft u volop inspraak in de afwerking.
Een dakraam zorgt voor natuurlijk daglicht en extra ventilatie.

De inpandige berging is gelegen aan de voorzijde van de bungalow en biedt plaats aan de wasmachine en droger, WTW-ventilatie en de warmtepomp. Ook kunt u hier uw fiets stallen.

AFWERKING
Het uitgangspunt is dat de bungalows zeer compleet en voorzien van luxe afwerking worden opgeleverd. Een koper heeft derhalve geen grote kostenposten voor de afwerking van de nieuwe bungalow. Hieronder een opsomming van enkele onderdelen.

Keuken
U heeft als koper een stelpost van € 12.500,- voor het kiezen van een keuken bij een geselecteerde leverancier. U kunt dus zelf uw keuken samenstellen en naar wens indelen. Deze stelpost is in de koopsom opgenomen.

Sanitair & tegelwerk
Voor de badkamer en toiletruimte is een stelpost in de koopsom opgenomen van € 15.000,-. Ook voor deze onderdelen gaat u zelf, in overleg met de leverancier, uw eigen keuzes in afwerking en indeling maken. Voor de vloertegel is een stelpost opgenomen van € 65,- per m2, voor de wandtegel € 45,- per m2.

Wanden en plafonds
Alle wanden en plafonds worden voorzien van strak stucwerk.

Vloeren
De gehele woning wordt voorzien van een hoogwaardige tegelvloer, welke in samenspraak is te kiezen. De keuze voor een tegelvloer is gemaakt in verband met de vloerverwarming, welke in de gehele woning aanwezig is.

Kozijnen & beglazing
De bungalows worden voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en screens in woonkamer en keuken.

Erfafscheiding
Aan de voorzijde wordt door de ontwikkelaar een lage haag gepland, de patio wordt omheind met een hekwerk waartegen Hedera wordt gepland.

0-op-de-meter:
Een huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. Dat komt door het optimaliseren van onder meer gevelaanpak, slimme installaties en eigen energieopwekking.

Laat u informeren over deze unieke kans!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 390.000,- - € 410.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 114 m² Inhoud 557 m³ t/m 577 m³ Perceeloppervlakte 246 m² t/m 252 m² Aantal kavels 4 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.