Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Helmond 5708 HM

Stiphout-Zuid: De Aardbeivlinder

5708 HM Helmond

Omschrijving

MOMENTEEL ZIJN ALLE WONINGEN ONDER OPTIE, MAAR U KUNT ZICH BIJ ONS KANTOOR LATEN REGISTREREN ALS RESERVE-KANDIDAAT.

Het project bestaat uit 2 plandelen:
- 12 Rij- en hoekwoningen vanaf € 235.000,- vrij op naam
- 17 Semibungalows in 2 varianten vanaf € 312.000,- vrij op naam

Alle woningen zijn prachtig gelegen. Aan de voorzijde uitkijkend naar royale,...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 235.000,- tot € 399.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 415 m³ t/m 440 m³ Perceeloppervlakte 121 m² t/m 345 m² Aantal kavels 29 Vrij 9 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

MOMENTEEL ZIJN ALLE WONINGEN ONDER OPTIE, MAAR U KUNT ZICH BIJ ONS KANTOOR LATEN REGISTREREN ALS RESERVE-KANDIDAAT.

Het project bestaat uit 2 plandelen:
- 12 Rij- en hoekwoningen vanaf € 235.000,- vrij op naam
- 17 Semibungalows in 2 varianten vanaf € 312.000,- vrij op naam

Alle woningen zijn prachtig gelegen. Aan de voorzijde uitkijkend naar royale, parkachtige groenstroken!

PATIOWONING VARIANT 1: ALLEN ONDER OPTIE
In dit plandeel bevinden zich in totaal 9 patiowoningen die vallen onder variant 1. Deze patiowoningen bestaan uit twee bouwlagen. De begane grond is voorzien van een royale woonkamer met aansluitend de keuken. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een riante slaapkamer met aansluitende badkamer. De eerste verdieping kan naar eigen wens worden ingedeeld. De woningenzijn voorzien van een berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. 

PATIOWONING VARIANT 2: ALLEN ONDER OPTIE
In dit plandeel bevinden zich in totaal 8 patiowoningen variant 2. Deze patiowoningen bestaan eveneens uit twee bouwlagen. Op de begane grond bevindt zich de riante woonkamer en open keuken. De woning heeft op de begane grond 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping kan naar eigen inzicht een indeling gemaakt worden, zodat deze eventueel gebruikt kan worden als derde slaapkamer, werkkamer, extra berging of hobbyruimte. De woningen hebben een ruime tuin met berging en parkeergelegenheid

RIJ- EN HOEKWONINGEN: ALLEN ONDER OPTIE
Dit plandeel beschikt over 12 geschakelde woningen verdeeld over twee bouwblokken van 6 woningen. De geschakelde woningen bestaan uit drie bouwlagen. De begane grond is voorzien van een ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning, de keuken is aan de voorzijde gesitueerd en kijkt uit op een groenplantsoen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en is ideaal voor een extra slaapkamer, werkruimte of hobbyruimte. 

De hoekwoningen hebben een speelse indeling met in het midden de trap en hal, waardoor een royale woonkamer aan de voorzijde ontstaat en een ruime keuken aan de achterzijde Deze woningen hebben een zeer royaal perceel met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.NUL-OP-DE-METER-WONINGEN
De woningen zijn nul op de meter en wekken evenveel of zelfs meer energie op dan het huishouden nodig heeft. Met verschillende hypermoderne technieken heb je, bij bewust energieverbruik, geen energielasten meer en gaat u voor een beter milieu. Zo is de woning veel beter geïsoleerd en er wordt geen gas gebruikt. De zonnepanelen en elektrische warmtepomp die standaard in deze woningen worden gebruikt, dragen bij aan een beter wooncomfort. En omdat de energiemeter aan het eind van het jaar op nul staat, bespaar je aanzienlijk op je maandlasten.

MINDER MAANDLASTEN, MEER WOONCOMFORT
Steeds meer mensen zijn zich bewust van het gemak en het financiële voordeel dat een duurzame en energiezuinige woning oplevert en gaan op zoek naar energiebesparende mogelijkheden. De nieuwe Nul-op-de-meter woningen die Bots Bouwgroep bouwt, combineren energiezuinig wonen met extra wooncomfort én lage maandlasten. 

Deze woningen onderscheiden zich op een aantal fronten:
• nul-op-de-meter-woning;
• woningen worden onder Woningborg gerealiseerd;
• gelegen tussen het vele groen;
• beschikken over een royale achtertuin;
• moderne architectuur.

MOGELIJKHEDEN
De mogelijkheden variëren van een standaard woning tot een specifieke, aparte woning naar eigen wensen en ideeën. Diverse indelingsmogelijkheden zijn bespreekbaar om samen het huis van uw dromen te verwezenlijken.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 235.000,- - € 399.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 415 m³ t/m 440 m³ Perceeloppervlakte 121 m² t/m 345 m² Aantal kavels 29 Vrij 9 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.