Mijn favorieten

De best verkopende makelaar van Zuid-Oost Brabant


Broeckx Makelaars als nummer 1 uit de bus!


Het onafhankelijke platform (vakblad Vastgoed) voor woningmakelaars rangschikt elk jaar het aantal transacties per makelaarskantoor. Er wordt beoordeeld op aantal transacties per fte, omloopsnelheid en gerealiseerde verkoopprijzen. Hier wordt een mooi overzicht van gemaakt en daarin komen wij in 2017 als nummer 1 uit de bus! Iets waar we natuurlijk heel trots op zijn. 


Wijkspecialisten

Bij ons enthousiaste team van makelaars staat een tevreden klant voorop. Al onze makelaars hebben een aantal wijken als specialisatie. We spreken daardoor veel woningzoekers, zijn zichtbaar en betrokken in elke wijk en hebben ook veel kennis op wijkniveau. Zo weten we keer op keer en naar volle tevredenheid een kopers en verkopers met elkaar te verbinden en worden huizen snel aangekocht en/of verkocht met goede resultaten.
 
 
 

Tevreden klanten

Ondanks de crisis, die in ons werkgebied relatief lang aanhield, wisten we dat de woningmarkt ook in Zuid-Oost Brabant weer zou aantrekken. Tijdens de mindere jaren hebben we keihard gewerkt om onze verkopers het vertrouwen te geven dat er betere tijden zouden komen. En dat blijkt ook het geval. Mede dankzij deze grote portefeuille van tevreden opdrachtgevers en het enorme aantal succesvolle verkopen in 2017, mogen we ons met trots het best verkopende team van onze regio noemen.