Mijn favorieten

Verkoop

Hoe verkopen wij uw woning?

Het verkopen van een woning of appartement is voor de meeste mensen een spannende aangelegenheid. Dit doe je immers niet elke dag en je eigen huis is voor de meeste opdrachtgevers hun grootste bezit. Kunnen vertrouwen op de makelaar die uitstekende verkoopresultaten in de regio neerzet geeft al bijzonder veel rust. Verder is het van belang om te kiezen voor de juiste makelaar met aandacht voor uw persoonlijke situatie en met de beste verkoopresultaten. Kopers hebben tegenwoordig veel keuze, maar wij gaan ervoor zorgen dat de keuze gemakkelijker gemaakt gaat worden! Kijk maar eens bij onze recente verkochte woningen en naar de beoordelingen van onze klanten die reeds ons het vertrouwen hebben gegeven! 

Hoe pakken we dit aan?

1. Presentatie van uw huis
Wij zorgen voor een uitgebreide en professionele fotoreportage van uw woning door een echte specialiste. Optimale visuele presentatie is van groot belang omdat kopers onderscheidend vermogen zoeken.


Verkoop woning Helmond Gemert - Broeckx Makelaars

2. Prijs
Een juiste vraagprijs is van groot belang. Samen bepalen we de strategie.

3. Promotie
Het verkopen van een woning of appartement vereist een unieke aanpak. In overleg met u zullen wij een unieke strategie uiteenzetten, gebruikmakende van diverse instrumenten, o.a. te weten:
- diverse websites Funda, Woonplezier en eigen mobiele website (m.woonplezier.nl);
- in overleg een bord in de tuin;
- full-colour brochure;
- aanschrijven woningzoekers;
- etc.

Verkoop woning Helmond Gemert - Broeckx Makelaars

Het bovenstaande wordt ingezet met als doel: bezichtigingen! Deze zullen wij 24/7 voor u op een professionele manier uitvoeren. Hierover wordt zowel voorafgaand als nadien uitgebreid overleg met u gepleegd, zodat u precies weet wat de kandidaat van uw woning vindt.

4. Netwerk
De basis van iedere verkoop. Alle middelen die wij inzetten, resulteren in contacten met toekomstige kopers. Wij zorgen ervoor dat ons duidelijk is wat men zoekt en kan. Van hieruit gaan wij met de koper aan de slag en gaan wij kijken of de woonwensen matchen met uw woning. Wij zijn veruit het grootste kantoor in de regio: hoe meer woningen in de verkoop hoe groter de kans op contact en dus verkoop! Wij hebben een uitgebreid klanten-volg-systeem waardoor onze verkoopkansen gemiddeld een flink stuk hoger liggen dan bij onze concurrenten.
 

5. Personeel
Al onze makelaars zijn gecertificeerd NVM-makelaar en handelen, in opdracht van u, op een uiterst professionele wijze. Dit staat garant voor een goede kwaliteit! Lees daarom dan ook onze beoordelingen van andere verkopers.
Wij hopen u binnenkort te ontmoeten en u te overtuigen van onze meerwaarde!

Verkoop woning Helmond Gemert - Broeckx Makelaars


 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen