Mijn favorieten

Woning verkopen

Hoe verkopen wij uw woning?

Het verkopen van een woning of appartement is voor de meeste mensen een spannende aangelegenheid. Dit doe je immers niet elke dag en je eigen huis is voor de meeste opdrachtgevers hun grootste bezit. Kunnen vertrouwen op de verkoopmakelaar die uitstekende verkoopresultaten in de regio neerzet, geeft al bijzonder veel rust. Verder is het van belang om te kiezen voor de juiste verkoopmakelaar in Gemert of Helmond die aandacht heeft voor uw persoonlijke situatie en de beste verkoopresultaten behaalt. Kopers hebben tegenwoordig veel keuze, maar wij gaan ervoor zorgen dat de keuze gemakkelijker gemaakt gaat worden! Kijk maar eens bij onze recente verkochte woningen en naar de beoordelingen van onze klanten die ons reeds het vertrouwen hebben gegeven! 

Het stappenplan van het verkopen van uw huis ziet er als volgt uit:

1. Presentatie van uw huis
Wij zorgen voor een uitgebreide en professionele fotoreportage van uw woning door echte specialisten. Optimale visuele presentatie is van groot belang omdat kopers onderscheidend vermogen zoeken. Dit zorgt ervoor dat we uw woning snel kunnen verkopen.


Verkoop woning Helmond Gemert - Broeckx Makelaars

2. Prijs
Een juiste vraagprijs is van groot belang. De verkoopmakelaar bepaalt samen met u de strategie.

3. Promotie
Het snel verkopen van een woning of appartement vereist een unieke aanpak. In overleg met u zullen onze verkoopmakelaars een unieke strategie uiteenzetten, gebruikmakende van diverse instrumenten, o.a. te weten:
- diverse websites Funda, Woonplezier en eigen mobiele website (m.woonplezier.nl);
- in overleg een bord in de tuin;
- full-colour brochure;
- aanschrijven woningzoekers;
- etc.


Het bovenstaande wordt ingezet met als doel: bezichtigingen! Deze zal de verkoopmakelaar uit Helmond of Gemert 24/7 voor u op een professionele manier uitvoeren zodat we uw woning snel verkopen. Hierover wordt zowel voorafgaand als nadien uitgebreid overleg met u over gepleegd, zodat u precies weet wat de kandidaat van uw woning vindt.

4. Netwerk
De basis van iedere verkoop. Alle middelen die wij inzetten, resulteren in contacten met toekomstige kopers. Wij zorgen ervoor dat ons duidelijk is wat men zoekt en kan. Van hieruit gaan wij met de koper aan de slag en gaan wij kijken of de woonwensen matchen met uw woning. Wij zijn veruit het grootste kantoor in de regio: hoe meer woningen in de verkoop hoe groter de kans op contact en dus verkoop! Wij hebben een uitgebreid klanten-volg-systeem waardoor onze verkoopkansen gemiddeld een flink stuk hoger liggen dan bij onze concurrenten.
 

5. Personeel
Al onze makelaars zijn gecertificeerd NVM-makelaar en handelen, in opdracht van u, op een uiterst professionele wijze. Dit staat garant voor een goede kwaliteit! Lees daarom dan ook onze beoordelingen van andere verkopers die door onze verkoopmakelaars zijn geholpen.

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten en u te overtuigen van onze meerwaarde!
Huis verkopen Helmond
Huis verkopen Aarle-Rixtel
Huis verkopen Bakel
Huis verkopen Beek en Donk
Huis verkopen Boekel
Huis verkopen Deurne
Huis verkopen Geldrop
Huis verkopen Gemert
Huis verkopen Mierlo

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring