Mijn favorieten

Woning verkopen regio Helmond

Woning verkopen

Een woning verkopen is een spannende aangelegenheid


Het verkopen van een woning is voor de meeste mensen een spannende aangelegenheid.
U doet dit niet elke dag en voor de meeste mensen is hun woning hun grootste bezit. Daarnaast komt er ontzettend veel bij kijken wanneer u uw woning gaat verkopen. Een paar zaken die bijvoorbeeld geregeld moeten worden om uw woning te verkopen:
 • Potentiële kopers moeten ervan op de hoogte worden gebracht dat u uw woning verkoopt.
 • Om uw woning snel te verkopen, heeft u professioneel beeldmateriaal nodig en een kanaal om uw woning op te promoten
 • De bezichtigingen moeten worden begeleid
 • U moet onderhandelen wanneer iemand een bod doet op uw woning
 • Er moeten veel administratieve zaken afgehandeld worden voor het verkopen van uw woning
Dit zijn allemaal zaken die veel tijd in beslag nemen en waar u nog geen ervaring mee heeft.

Nu u echter heeft besloten dat u uw woning wilt verkopen, wilt u de woning ook zo snel mogelijk verkopen. Broeckx Makelaars kan ervoor zorgen dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht.
 

Uw woning snel verkopen 

Een goede verkoopmakelaar kan u helpen om uw woning snel te verkopen. U kunt vertrouwen op de makelaars in Helmond of de makelaars in Gemert. De makelaars van Broeckx Makelaars behalen op beide locaties uitstekende verkoopresultaten. Zij gaan niet alleen voor de beste verkoopresultaten van uw huis, maar hebben ook aandacht voor uw persoonlijke situatie. De makelaars in Helmond en makelaars in Gemert denken met u mee en kijken naar uw wensen. Dit is ook één van de redenen waarom Broeckx Makelaars is verkozen tot de best verkopende makelaar van de regio Zuid-Oost Brabant. 

Wij kunnen uw woning snel verkopen zoals u ziet bij onze recente verkochte woningen en de beoordelingen van onze klanten voor de makelaars in Helmond en makelaars in Gemert. 

 

Stappenplan verkopen huis

Hoe ziet het stappenplan voor het verkopen van uw huis eruit? 


Broeckx Makelaars werkt volgens een vast stappenplan voor het verkopen van uw huis. Door dit stappenplan te volgen, kunnen wij uw woning snel verkopen.

Het stappenplan voor het verkopen van uw huis is zowel voor de makelaars in Helmond als de makelaars in Gemert hetzelfde en ziet er als volgt uit.
 1. Presentatie van uw huis

Broeckx Makelaars zorgt voor een uitgebreide en professionele fotoreportage van uw woning, welke gemaakt wordt door echte specialisten. Optimale visuele presentatie is van groot belang omdat kopers onderscheidend vermogen zoeken. Juist door professioneel beeldmateriaal kunnen wij uw woning snel verkopen.
 
 1. Juiste vraagprijs om uw huis snel te verkopen

Een juiste vraagprijs is van groot belang om uw woning snel te verkopen. De verkoopmakelaar uit Helmond of de verkoopmakelaar uit Gemert bepaalt samen met u de strategie om uw woning te verkopen.
 
 1. Promotie voor verkoop van huis

Het snel verkopen van een woning vereist een unieke aanpak. In overleg met u zal onze makelaar uit Helmond of makelaar uit Gemert een unieke strategie uiteenzetten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten om uw woning snel te verkopen:
 • De woning wordt op diverse websites geplaatst, namelijk Funda, Woonplezier en de eigen mobiele website (m.woonplezier.nl);
 • De woning wordt op Facebook geplaatst
 • In overleg een bord in de tuin;
 • Fullcolour brochure;
 • Aanschrijven van woningzoekers
Bovenstaande instrumenten worden ingezet met als doel: bezichtigingen! Deze zal de makelaar uit Helmond of makelaar uit Gemert op een professionele manier voor u uitvoeren zodat wij uw woning snel verkopen.

Hierover wordt zowel voorafgaand als gedurende de periode uitgebreid overleg met u over gepleegd, zodat u precies weet wat de kandidaat van uw woning vindt.
 
 1. Netwerk inzetten voor een snelle verkoop

Een groot en goed netwerk is de basis van iedere verkoop van een woning. Alle middelen die wij inzetten, resulteren in contacten met toekomstige kopers zodat wij uw woning snel verkopen.

Wij zorgen ervoor dat ons duidelijk is wat men zoekt en kan. Van hieruit gaan wij met de koper aan de slag en gaan wij kijken of de woonwensen matchen met uw woning. Wij zijn veruit het grootste makelaarskantoor in de regio Helmond en Gemert en hebben een uitgebreid klanten-volg-systeem waardoor onze verkoopkansen gemiddeld een flink stuk hoger liggen dan bij onze concurrenten. Hierdoor zijn wij ook in staat om uw woning snel te verkopen.
 
 1. Gecertificeerde NVM-makelaars

Al onze makelaars in Helmond en alle makelaars in Gemert cijn gecertificeerd NVM-makelaar en handelen, in opdracht van u, op een uiterst professionele wijze. Dit staat garant voor een goede kwaliteit en het snel verkopen van uw woning. Dit is één van de redenen waarom Broeckx Makelaars is uitgeroepen tot de best verkopende makelaar van de regio Zuid-Oost Brabant. U kunt ook de beoordelingen over de makelaars in Helmond of de beoordelingen over de makelaars in Gemert lezen op onze website. 

 

Woning snel verkopen

Kom in contact met onze makelaars in Helmond of Gemert

Wilt u uw woning verkopen in Helmond of Gemert en omgeving? Dan hopen wij u binnenkort te ontmoeten en u nog meer te vertellen over onze meerwaarde, zodat uw woning snel wordt verkocht.

Onze makelaars in Helmond en Gemert helpen u hier graag bij.

Voor meer informatie over het verkopen van uw woning in een specifiek gebied, kijkt u op:

Huis verkopen Helmond
Huis verkopen Aarle-Rixtel
Huis verkopen Bakel
Huis verkopen Beek en Donk
Huis verkopen Boekel
Huis verkopen Deurne
Huis verkopen Geldrop
Huis verkopen Gemert
Huis verkopen Mierlo

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring