Mijn favorieten

Welke makelaars zijn er allemaal?

Bij de koop of verkoop, huur of verhuur van je woning, kun je een makelaar inschakelen. Bij het kopen van een huis is er bijna altijd een makelaar betrokken. Neem je er zelf geen in de hand, dan kom je bij bezichtigingen toch regelmatig een verkoopmakelaar tegen.
 

Vier soorten makelaars

Er zijn meerdere soorten makelaars die je kunt tegenkomen of kan inschakelen. Dit zijn:
 • Verkoopmakelaars

  Deze makelaars worden ingehuurd en betaald door de verkoper en behartigt de belangen van de verkopen. Verkoopmakelaars zorgen voor een advertentietekst, mooie foto’s van je woning, noteren het exact aantal vierkante meters en bij Broeckx Makelaars zorgen wij ook dat woningen op social media in het zonnetje worden gezet.
   
 • Aankoopmakelaars

  Aankoopmakelaars behartigen de belangen van de koper. Zij doen hun best om de aankoop van het huis zo goed mogelijk te regelen voor de verkoper. Zij geven advies over de prijs, onderhandelen voor je en kijken naar de bouwkundige toestand van het huis. Makelaars kennen beide kanten van het werk, zowel als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar en kunnen de verkoper daarom goed helpen.
   
 • Nieuwbouwmakelaars

  Nieuwbouwmakelaars zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en kunnen jou adviseren en informatie geven over (aankomende) nieuwbouwprojecten. Bij nieuwbouw kan je een woning vaak nog laten aanpassen naar je persoonlijke wensen.
   
 • Taxateurs

  Makelaars kunnen een woning ook taxeren voor jou. Dit moet meestal nog gebeuren in verband met de hypotheek, echtscheiding of overlijden. Hier heb je een taxateur voor nodig. Niet iedere makelaar is ook taxateur.
   

Broeckx Makelaars streeft naar optimaal woonplezier

Je hoort soms wel eens dat makelaars niet klantgericht zijn. Makelaars van Broeckx Makelaars zijn dit absoluut wel.
 
Wij streven altijd naar optimaal woonplezier en dit kan alleen bereikt worden door écht te luisteren naar jou en jouw wensen. Wij nemen hier uitgebreid de tijd voor en gaan samen met jou op zoek naar de woning die bij jou past en helpen met het onderhandelen. Uiteraard kunnen wij ook helpen bij de verkoop van je woning en het eventueel taxeren van een woning.
 
Mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe anderen het contact met de makelaars van Broeckx Makelaars ervaren? Kijk dan bij onze beoordelingen op Funda van ons kantoor in Helmond of Gemert.