Mijn favorieten

Bedrijfsruimte kopen, verkopen, verhuren Helmond

Voldoet uw huidige bedrijfsruimte in Helmond niet meer aan uw wensen en eisen en wilt u een nieuwe bedrijfsruimte huren dan schakelt u de specialist in: Broeckx - Praasterink bedrijfsmakelaars.

Bedrijfsruimte Helmond kopen? Neem contact op!

Bedrijfsruimte Helmond: wij adviseren u graag

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Helmond en wilt u uw bedrijfsruimte graag verhuren of verkopen nadat deze is leeggekomen? Onze bedrijfsmakelaar geeft u graag zakelijk advies en wij ondersteunen u, zodat u zich primair kunt blijven richten op uw bedrijfsvoering!

 

  • Als u bedrijfsruimte in Helmond of omstreken wilt verkopen of verhuren, kijk dan eens naar onze zakelijke dienstverlening. Onze bedrijfsmakelaar adviseert u optimaal over de verhuurprijs of de verkoopopbrengst en de te kiezen strategie.
  • Tevens kan onze bedrijfsmakelaar u helpen een betere bedrijfsruimte in of nabij Helmond en omstreken te vinden, waarbij rekening wordt gehouden met de groei of krimp die uw bedrijf kan doormaken. Flexibiliteit kan doorslaggevend zijn!
  • Bij Broeckx-Praasterink bedrijfsmakelaars bent u verzekerd van een transparante, duidelijke en proactieve dienstverlening, waarbij een kennismaking en het eerste advies altijd vrijblijvend is!

Contact

Wij vertellen u graag over de kansen en mogelijkheden van de markt van dit moment en het huren of verhuren van een bedrijfsruimte in Helmond. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te benaderen via het contactformulier, of door het kantoor van Broeckx - Praasterink bedrijfsmakelaars in Helmond te bellen via 0492 549055 of uw email te sturen naar helmond@woonplezier.nl. We maken graag tijd vrij voor een kennismakingsgesprek.

 


Bezoekers vonden de volgende pagina's ook interessant:
Bel 0492-549055 Makelaar Helmond, Beek en Donk, Gemert
 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring