Mijn favorieten

Woning verkopen of kopen in Beek en Donk

Worden wij uw makelaar in Beek en Donk? Vanuit onze kantoren in  Helmond en Gemert verzorgen wij de verhuur en verkoop van zowel woningen als bedrijfspanden.

 

De voordelen van uw makelaar in Beek en Donk

Als deskundig makelaar zijn wij uitstekend in staat uw (toekomstige)woning in Beek en Donk aan te kopen, te verkopen of te verhuren. Ook wanneer het gaat om een bedrijfspand kunt u bij ons terecht! Onze bedrijfsmakelaar geeft u graag zakelijk advies en ondersteunen u, zodat u zich primair kunt blijven richten op uw bedrijfsvoering! Onze makelaars helpen u graag met het kopen of verkopen van uw woning in Beek en Donk, Gemert, Nuenen, Helmond en omstreken. We zetten graag op een rijtje voor welke diensten u bij ons terecht kunt:

  • De verkoop van uw huis;
  • Het aankopen van een huis;
  • Verhuur van woningen;
  • Taxaties van woningen en bedrijfspanden;
  • Zakelijke advies/consultancy.

Neem direct contact op met uw makelaar in Beek en Donk!

 

Wij bieden u, kortom, een complete en hartelijke service wanneer het gaat om (ver)koop of (ver)huur van woonhuizen en bedrijfspanden in Beek en Donk en omgeving. Als grootste makelaar hebben wij het breedste aanbod in uw regio. Mocht u zelf moeite hebben de beste woning tussen het aanbod te selecteren dan helpen onze deskundige makelaars u graag, met een huis kopen in Beek en Donk en omstreken.
 

Contact

Heeft u vragen, benader ons dan via het contactformulier, bel het kantoor van Broeckx Makelaars in Helmond via 0492 549055 of Broeckx Makelaars in Gemert via 0492 363038 of stuur uw email naar helmond@woonplezier.nl. We horen graag wat we voor u kunnen doen!

 

Wij maken immers wonen leuk!


Bezoekers vonden de volgende pagina's ook interessant:

Bel 0492-549055 Makelaar Helmond, Beek en Donk, Gemert

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring