Mijn favorieten

Zakelijk advies bedrijfspand regio Helmond

Een bedrijfspand verkopen of verhuren

Broeckx Makelaars is uw bedrijfsmakelaar

Er zijn twee mogelijkheden wanneer u Broeckx Makelaars inschakelt als uw bedrijfsmakelaar:
 
1.    Verkoop van het bedrijfspand
U heeft het bedrijfspand ooit gekocht, maar wilt het nu graag verkopen. Dit vanwege het feit dat u het bedrijfspand niet meer nodig heeft of omdat u stopt met uw bedrijf. 

2.    Verhuur van bedrijfspand
Uw bedrijfspand waar u zelf uw bedrijf in had gevestigd of dat eerst een ander bedrijf heeft gehuurd van u, komt leeg te staan. U wilt het bedrijfspand weer verhuren.

Broeckx Makelaars heeft deskundige bedrijfsmakelaars in dienst, gevestigd in Helmond en Gemert. De bedrijfsmakelaar kan u echter ook helpen om een bedrijfspand te verkopen of verhuren in de omgeving van Helmond en Gemert. 
 

Waarom een bedrijfsmakelaar inschakelen? 

Het is verstandig om een bedrijfsmakelaar in te schakelen wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren. 

Als ondernemer heeft u het vaak al druk genoeg met uw eigen bedrijf. Wanneer u er dan ook nog voor moet zorgen dat uw bedrijfspand verkocht of verhuurd wordt, dan brengt dat veel druk met zich mee. 

Een bedrijfsmakelaar neemt dit alles voor u uit handen. Hij bespreekt uiteraard wel samen met u de wensen, maar de bedrijfsmakelaar gaat ervoor zorgen dat uw bedrijfspand zo snel mogelijk wordt verkocht of verhuurd. 

Door het grote netwerk van de bedrijfsmakelaars in Helmond en Gemert, is de kans groot dat er al snel een geschikte koper of huurder wordt gevonden voor uw bedrijfspand. Daarbij worden uiteraard ook uw wensen in gedachten gehouden.
 

Kennismaking met de bedrijfsmakelaar 

Wanneer u besluit om een bedrijfsmakelaar in te schakelen, dan wordt er allereerst een afspraak gemaakt voor een eerste, vrijblijvende kennismaking. De bedrijfsmakelaar uit Helmond of de bedrijfsmakelaar uit Gemert neemt hiervoor contact met u op. Dit is afhankelijk van waar uw bedrijfspand is gevestigd. 

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we nader kennismaken en uw wensen bespreken. Tijdens het gesprek kunt u bijvoorbeeld aangeven voor welke prijs u het bedrijfspand of kantoorruimte wilt verkopen. Wilt u het bedrijfspand liever verhuren? Dan wordt de huurprijs besproken en eventuele voorwaarden waar huurders aan dienen te voldoen. 

De bedrijfsmakelaar vertelt u in het kennismakingsgesprek ook over de voorwaarden en condities waaronder wij aan de slag gaan. 

We streven een gezamenlijk doel na, namelijk: zo snel mogelijk een goede huurder of verkoper vinden voor uw bedrijfspand. 
 

Een bedrijfspand kopen of huren                                             

Als ondernemer bent u druk bezig met de productie en de bedrijfsprocessen. Logisch ook, want er moet geld worden verdiend. 
Het gevolg daarvan is dat weinig ondernemers goed de tijd nemen om na te denken of het huidige bedrijfspand optimaal is en of dit bedrijfspand over een aantal jaren nog steeds past bij de ambities van het bedrijf. 

De bedrijfsmakelaar helpt u hiermee. De taak van de bedrijfsmakelaar is namelijk om samen met u goed te inventariseren wat voor pand en op welke locatie het meest geschikt is. Er wordt dan tevens rekening gehouden met een eventuele uitbreiding/groei of krimp van het bedrijfspand. Deze flexibiliteit kan ten allen tijde van pas komen. 

De bedrijfsmakelaardij is één van de expertises van Broeckx Makelaars. Om die reden komen wij graag met u in contact om vrijblijvend een inventarisatie te maken van uw wensen. Daarna zullen wij u enige alternatieven voorleggen. 

Kennismaking en ons eerste advies is voor u altijd gratis!