Mijn favorieten

Aankoop woning regio Helmond

 
U heeft een huis op het oog, maar weet niet zo goed welke stappen u moet ondernemen. 
Direct een bod doen? Of toch eerst een onafhankelijke makelaar laten meekijken? 

Of u bent op zoek naar een huis, maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. 

Daar komt een aankoopmakelaar in beeld. Een aankoopmakelaar kan u helpen om snel een huis te kopen. Hij zorgt er echter wel voor dat u uzelf niet laat leiden door emoties. Het is namelijk een belangrijke beslissing waar u hopelijk nog jarenlang plezier van gaat hebben. Een aankoopmakelaar kan u helpen om deze beslissing definitief te maken of om wellicht toch nog even verder te kijken. 
 

Waarom een aankoopmakelaar? 

Een aankoopmakelaar is vanaf het begin betrokken bij uw zoektocht naar een huis. Zoals een verkoopmakelaar de belangen behartigt van de verkoper, doet een aankoopmakelaar dit voor hun klant: de koper. 

Maar waarom zou u moeten kiezen voor een aankoopmakelaar? Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van een woning die u vervolgens kan kopen. Door het grote netwerk van Broeckx Makelaars, zijn onze makelaars als één van de eerste op de hoogte wanneer er een huis in de verkoop gaat. Voldoet het aan uw wensen? Dan wordt er direct contact met u opgenomen. 

Daarnaast zorgt de aankoopmakelaar ervoor dat u het huis koopt voor een reële prijs. Hij stelt samen met u een passend bod vast en brengt dit uit op de woning die u wilt kopen. 
 

Snel een huis kopen

Samen met de aankoopmakelaar doorloopt u een aantal stappen om een huis te kopen. Dit zijn de volgende stappen.
 

Stap 1 

Nadat er een selectie is gemaakt van een aantal huizen die u aanspreekt, dan gaan we die op waarde schatten. Er wordt een bezichtiging ingepland. Tijdens de bezichtiging kijken we niet alleen naar de mooie keuken, maar ook naar het onderhoud, de ligging, omliggende factoren, isolatie, etc. 

Stap 2

Wilt u het huis kopen? Dan worden de onderhandelingen in gang gezet. Doordat wij als aankoopmakelaar snel en 24-7 kunnen handelen met de tegenpartij en directe lijnen met de verkopend makelaar, hebben we een voorsprong en komen we snel tot het gewenste resultaat: het aankopen van een woning.

Stap 3

Wanneer er een mondelinge deal is, dan bent u er nog niet. Pas wanneer alles goed op papier is gezet en ondertekend, kunt u de vervolgstappen zetten samen met de aankoopmakelaar. Een koopcontract wordt doorgaans door de verkopend makelaar opgesteld. Nadat alles in het contract correct is, neemt u samen met de aankoopmakelaar de akte door, wordt de akte toegelicht en ondertekend. 

Stap 4

Nu de koopakte is getekend door u, kunt u verdere stappen in het proces zetten. De financiering, de notariskeuze, verzekeringen, verhuizing of misschien zelfs meteen een verbouwing. De aankoopmakelaar helpt u ook in deze fase om de juiste keuzes te maken en te zorgen dat u uit verschillende offertes kunt kiezen.

Stap 5 

De laatste en leukste stap: de afronding van het koopproces. Het is echter wel belangrijk dat de woning nog steeds in dezelfde staat is als bij de bezichtiging. Samen met de aankoopmakelaar doet u een laatste inspectie en kijkt u of alles klopt. Mochten er problemen zijn, dan kijkt u samen met de aankoopmakelaar naar een oplossing. 
 

Voordelen aankoopmakelaar

Het aangaan van een samenwerking met een aankoopmakelaar  voor het aankopen van uw huis, heeft een aantal voordelen: 

  • De aankoopmakelaars van Broeckx Makelaars kennen de regio en de buurten dankzij de jarenlange ervaring. 
  • De aankoopmakelaar begeleidt u zorgvuldig en zorgt dat u nooit teveel betaald voor de aankoop van uw woning.
  • Met behulp van een aankoopmakelaar van Broeckx Makelaars voorkomt u dat u een huis koopt waar u later spijt van krijgt. 
  • De aankoopmakelaar wijst u op details en factoren die u vaak zelf niet ziet tijdens het bezichtigen van een huis. 
  • Het aankopen van een woning kan u maar één keer goed doen. De aankoopmakelaar laat u verschillende opties zien, waaronder ook nieuwbouw indien u daarin bent geïnteresseerd.
  • Een aankoopmakelaar neemt niet alleen de onderhandeling of de prijsstelling uit handen, maar ook alle zorgen daar omheen worden weggenomen. 
  • Met een aankoopmakelaar staat u juridisch en bouwkundig sterker in uw schoenen. 
  • De aankoopmakelaars van Broeckx Makelaars leveren uitstekende diensten tegen aantrekkelijke tarieven. Zij werken op basis van no cure, no pay. 

Onze aankoopmakelaars kennen de regio!

Nog een groot voordeel wanneer u een woning in Helmond, Gemert of omstreken wilt kopen, is dat de makelaars van Broeckx Makelaars de woningmarkt als geen ander kennen. Er wordt gewerkt met wijkmakelaars en elke makelaar heeft dus een wijk waar hij op de hoogte is van alle ins en outs. 

De aankoopmakelaars van Broeckx Makelaars zoeken vooraf alles uit en laten u niet alleen de sterke, maar ook de minder sterke kanten van de woning zien. U koopt een woning immers voor de lange termijn en u wilt deze woning uiteindelijk ook weer goed verkopen. 
 

Contact

Een van onze aankoopmakelaars van Broeckx Makelaars helpt u graag bij het kopen van een woning die het beste bij u past. Daarnaast kan deze aankoopmakelaar u ook helpen bij het verkopen van uw woning. 

Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, door telefonisch contact op te nemen via 0492-549055  (Helmond) of 0492-363038 (Gemert) of een e-mail te sturen naar helmond@woonplezier.nl / gemert@woonplezier.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een aankoopmakelaar van Broeckx Makelaars Helmond of Gemert.

Wij gaan voor optimaal woonplezier!

----
Aankoopmakelaar Helmond
Aankoopmakelaar Gemert
NVM Aankoopmakelaar