Mijn favorieten

Aankoop

U bent verliefd! Verliefd op een huis. Wat nu?
Meteen een bod doen of eerst een onafhankelijke makelaar laten meekijken.
Laat u niet leiden door emoties, maar maak de beste beslissing van uw leven. Kies voor het inschakelen van een aankoopmakelaar. U heeft namelijk echt een aankoopmakelaar nodig bij deze belangrijke beslissing.


Voordelen aankoopmakelaar

De voordelen van een aankoopmakelaar:
  • Onze hulp resulteert in een aankoop die juridisch en financieel de beste keuze is.
  • Wij kennen de regio en de buurten door onze jarenlange ervaring.
  • De aankoopmakelaar begeleidt u zorgvuldig en zorgt dat u nooit teveel betaald.
  • Met de hulp van onze aankoopmakelaar voorkomt u een aankoop waar u spijt van krijgt.
  • Onze aankoopmakelaar wijst u op details en factoren die u vaak zelf niet ziet.
  • Een aankoopmakelaar van Broeckx Makelaars Helmond of Gemert levert uitstekende diensten tegen aantrekkelijke tarieven.
  • Het aankopen van een woning kunt u maar één keer echt goed doen. Onze aankoopmakelaar laat u de verschillen zien tussen de diverse woningen die worden aangeboden, evenals nieuwbouw.
Onze aankoopmakelaars werken op basis van no cure, no pay. Ze bekijken de woning objectief en zonder emotie. Alleen dan bent u verzekerd van een goede aankoop voor de beste prijs.
 

Onze aankoopmakelaars kennen de regio!

De aankoopmakelaars in Helmond en aankoopmakelaars in Gemert kennen de woningmarkt van dit moment als geen ander. Ze beschikken over een goede bouwkundige en juridische achtergrond. Ze zoeken vooraf alles uit en laten u ook de minder sterke kanten van de woning zien. Een woning koopt u immers voor de lange termijn en u wilt deze woning later ook weer goed kunnen verkopen.
 

Contact

Onze aankoopmakelaar helpt u graag bij het kopen van de woning die het beste bij u past in Helmond of Gemert.
Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier, door telefonisch contact op te nemen via 0492-549055  (Helmond) of 0492-363038 (Gemert) of een e-mail te sturen naar helmond@woonplezier.nl / gemert@woonplezier.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een aankoopmakelaar van Broeckx Makelaars Helmond of Gemert.

Makelen is namelijk mensenwerk!


Aankoopmakelaar Helmond
Aankoopmakelaar Gemert
NVM Aankoopmakelaar