Mijn favorieten

Woning aankopen regio Helmond

Heeft u al een huis op het oog? 
Of bent u op zoek naar een woning? 

Een aankoopmakelaar kan u helpen om snel een huis te kopen in Helmond. Maar niet alleen de snelheid van het kopen van een woning is belangrijk, ook het maken van een goede keuze speelt een rol. Een woning kopen is namelijk een belangrijke keuze. Een keuze waar u later geen spijt van wilt krijgen. 

Een aankoopmakelaar kijkt objectief mee en laat emoties geen rol spelen bij het maken van de keuze om een huis te kopen. Daarnaast zorgt een aankoopmakelaar er ook voor dat u het huis kan kopen voor een reële prijs die past bij de huidige markt. 

 

Voordelen aankoopmakelaar

Het inschakelen van een aankoopmakelaar voor het kopen van een huis, heeft een aantal voordelen: 
  • Met een aankoopmakelaar staat u juridisch en bouwkundig sterker in uw schoenen. 
  • Een aankoopmakelaar neemt niet alleen de onderhandeling of de prijsstelling uit handen, maar ook alle zorgen daar omheen worden weggenomen. 
  • het kopen van een woning kan u maar één keer goed doen. De aankoopmakelaar laat u daarom verschillende opties zien. 
  • De aankoopmakelaar wijst u op details en factoren die u vaak zelf niet ziet tijdens het bezichtigen van een huis dat u wilt kopen. 
  • Met behulp van een aankoopmakelaar van  Broeckx Makelaars voorkomt u dat u een huis koopt waar u later spijt van krijgt. 
  • De aankoopmakelaar begeleidt u zorgvuldig en zorgt dat u nooit teveel betaald voor de koop van een woning. 
  • De aankoopmakelaars van Broeckx Makelaars kennen de regio en de buurten dankzij de jarenlange ervaring. 
  • De aankoopmakelaars leveren uitstekende diensten tegen aantrekkelijke tarieven. Er wordt gewerkt op basis van no cure, no pay.

Woning kopen in Helmond

Wanneer u een woning wilt kopen in Helmond, dan kan één van de aankoopmakelaars van Broeckx Makelaars u hier goed bij helpen. 

De aankoopmakelaars kennen de woningmarkt in de regio Helmond als geen ander. Er wordt daarnaast ook gewerkt met wijkspecialisten, wat ervoor zorgt dat onze makelaars als één van de eersten weten wanneer er een huis te koop komt en welke huizen er te koop staan en wellicht interessant zijn voor u. 

De wijkspecialisten weten alles over de wijk waar u een huis wilt kopen en kunnen u helpen om de beste keuze te maken. Niet alleen zodat u er een lange tijd zelf plezier van heeft, maar ook zodat u het, wanneer u wilt, weer goed kunt verkopen. 

Een huis kopen in Helmond

Wanneer u de beslissing heeft gemaakt om samen te werken met een aankoopmakelaar, dan dienen er een aantal stappen doorlopen te worden. 

Allereerst worden uw wensen besproken. Er wordt gekeken welk type huizen u wilt kopen. Vervolgens wordt er een selectie gemaakt van de huizen die u aanspreken en die worden op waarde geschat. Daarna wordt er een bezichtiging ingepland waarbij er naar diverse factoren wordt gekeken voordat de beslissing wordt gemaakt om wel of geen bod uit te brengen. 

Besluit u dat u het huis wilt kopen, dan worden de onderhandelingen in gang gezet. De aankoopmakelaars van Broeckx Makelaars hebben een voorsprong aangezien zij 24-7 kunnen handelen met de tegenpartij en directe lijnen hebben met de verkopend makelaar. Dit in tegenstelling tot wanneer u het aankoopproces zelf op u neemt. 

Wanneer er een mondelinge deal wordt gemaakt, dan wordt alles op papier gezet, toegelicht en ondertekend. Dat betekent ook dat de vervolgstappen gezet moeten worden zoals de financiering, de notariskeuze, verzekeringen, verhuizing of misschien zelfs meteen een verbouwing. De aankoopmakelaar helpt u ook in deze fase van het proces om de juiste keuzes te maken.

De laatste en leukste stap van het proces is aangebroken: de afronding van het koopproces. Het is wel belangrijk dat de woning nog steeds in dezelfde staat is als bij de bezichtiging. Samen met de aankoopmakelaar doet u een laatste inspectie en kijkt u of alles klopt. Mochten er problemen zijn, dan kijkt u samen met de aankoopmakelaar naar een oplossing.

 

Contact

Wilt u graag vrijblijvend in gesprek met één van onze aankoopmakelaars? Neem dan contact op via het contactformulier, door telefonisch contact op te nemen via 0492-549055 of een e-mail te sturen naar helmond@woonplezier.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een aankoopmakelaar van Broeckx Makelaars Helmond.

Een aankoopmakelaar kan u eventueel ook helpen met de verkoop van uw woning.

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in Gemert? Neem dan contact op via  gemert@woonplezier.nl

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring