Mijn favorieten

Nieuwbouwprojecten in voorbereiding


De Weef
De Weef bestaat uit circa 67 duurzame koopappartementen, verdeeld over drie gebouwen, gelegen in het Burgemeester Geukerspark. Dit is één van de mooiste locaties van Helmond!

Groen en Stads Wonen
Het Burgemeester Geukerspark ligt in het centrum van Helmond en vormt een belangrijke schakel met de stad. Het centrum van Helmond staat bekend om zijn indrukwekkende kasteel, mooie tentoonstellingen en bijzondere monumenten. Ook op cultureel vlak zit je goed met bijvoorbeeld Theater Speelhuis; de prachtige monumentale kerk die is verbouwd tot dé culturele hotspot van de stad - waarbij veel oude details intact zijn gelaten. Volgens locals de must-see van Helmond! Ook zijn er tal van eluke terrasjes en doordat De Weef op loopafstand van het centrum wordt gerealiseerd, sta je straks binnen enkele minuten in de gezelligheid.
Omringd door dit groene park, de Aa en de Zuid Willemsvaart, ervaar je hoe het is om 'stads' te wonen met een maximaal gevoel van rust en privacy. 

Nieuwbouw is duurzaam
In samenwerking met FO Architects en Buro Lubbers, kwam het bijzondere en duurzame nieuwbouwproject De Weef tot stand. Dit project bestaat uit circa 67 ruime koopappartementen met eigen parkeerplaats, in het centrum van Helmond in het Burgemeester Geukerspark. 

Meer informatie over nieuwbouw
Wil jij meer informatie ontvangen over De Weef? Vul dan onder aan de pagina het contactformulier in of mail naar nieuwbouw@woonplezier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel direct naar 0492-363038.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ons Willem
Het nieuwbouw project Ons Willem komt aan de rand van het Helmondse centrum te liggen, op de hoek van Oostende en de Kanaaldijk N.O. Er komen 6 woonblokken van ongeveer 185 woningen vlak aan het water. De woonblokken zullen gekenmerkt worden door verschillende woonsferen, passend bij de omgeving. 

Nieuwbouw met levendige en stedelijke allure
De gebouwen krijgen een levendige en stedelijke allure aan de buitenkant. En de hoogteaccenten markeren de woonblokken aan het Kanaal en Oostende, met als hoogste punt de hoek richting het centrum en Oranjekade. De woningen genieten van een weids uitzicht over de Kanaalzone en verder. 

Meer informatie over nieuwbouw
Wil jij meer informatie ontvangen over Ons Willem? Vul dan onder aan de pagina het contactformulier in of mail naar nieuwbouw@woonplezier.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel direct naar 0492-363038.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring