Mijn favorieten

Voordelen van Nieuwbouw

Het kiezen voor nieuwbouw brengt bepaalde voordelen met zich mee. Wij hebben ze voor jou op een rij gezet. 

Energiezuinig
Nieuwbouw woningen zijn ontzettend energiezuinig en besparen vaak een hoop geld op jaarbasis! Alle huizen zijn verplicht om een energielabel te hebben. Energielabel A is zuinig en G is niet zuinig. Nieuwbouw woningen starten altijd minimaal met label A en gaan tot A+++. Hierdoor bespaar je op je maandlasten. 

Veiligheid
Nieuwbouw moet gebouwd worden volgens het laatste bouwbesluit en moet voldoen aan de richtlijnen van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat zorgt ervoor dat nieuwbouw optimaal beveiligd is tegen inbraak. Dit hoef je, in tegenstelling tot bij bestaande woningen, niet meer zelf te controleren en realiseren. Ook hierin bespaar je dus weer geld. 

Een woning op maat
Bij nieuwbouw is het mogelijk om de woning aan te passen naar jouw wensen. Wil jij een andere indeling? Extra kamer(s)? Dat zijn allemaal zaken die besproken kunnen worden.

Kopen zonder zorgen
Met nieuwbouw weet je zeker dat je een woning koopt zonder zorgen. Je hebt geen onverwachte onderhoudskosten en vaak wordt er 10 jaar garantie gegeven op constructieve onderdelen van de woning. 

Financieel aantrekkelijk
We hebben al een aantal voordelen opgenoemd die jou geld besparen, maar daarnaast bespaar je ook geld omdat je geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen. Daarnaast hoef je vaak ook geen taxatiekosten voor nieuwbouw te betalen. De kosten die je daarmee bespaart, kun je weer besteden aan de inrichting van de woning.

Meer informatie?
Wil jij graag meer informatie ontvangen over nieuwbouw in Helmond en omstreken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of door te mailen naar nieuwbouw@woonplezier.nl.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring