Mijn favorieten

Woning verkopen of aankopen Gemert

Broeckx Makelaars zorgt ervoor dat u een leuk huis vindt om in te wonen in zowel Gemert en omstreken. Wij zijn de sleutel tot uw woonplezier doordat wij met kennis en ervaring het juiste aanbod weten te bemachtigen. Wij hebben sterke relaties met de omgeving en hebben daardoor een groot netwerk die hun woning graag bij ons te koop aanbiedt. Dit zou natuurlijk niet mogelijk zijn als men niet tevreden is over onze diensten! Ontdek daarom snel de mogelijkheden en bekijk ons online aanbod: Wonen in Gemert

 

Het is fijn wonen in Gemert

Het plaatsje Gemert in Noord-Brabant is een populaire plaats om in te wonen vanwege de mooie omgeving en voorzieningen. In Gemert woont men met veel plezier! Doordat wij goed naar uw wensen luisteren, weten wij de juiste woning voor uw persoonlijke behoeftes te vinden. Sinds tientallen jaren zijn wij bemiddelaar tussen koper en verkoper. We zijn voor beide partijen inzetbaar en helpen de beste overeenkomst te sluiten. Wij maken gebruik van een persoonlijke dienstverlening. Dit merkt u doordat wij naar u toekomen voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden, maar vooral uw wensen. Op deze manier weten wij de opdracht met succes te vervullen. Wij zijn van veel markten thuis en kunnen dan ook de taxatie van uw huidige of toekomstige woning verrichten. Wij zijn dus dé experts die u inschakelt als u wilt wonen in Gemert!

 

Contact

Bij Broeckx Makelaars vertellen we u graag meer over het wonen in Gemert. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u ons benaderen via het contactformulier, maar ook door het kantoor van Broeckx Makelaars in Gemert te bellen via 0492 363038 of uw email te sturen naar gemert@woonplezier.nl. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Wilt u tegelijkertijd uw woning verkopen? Vraag dan direct om de mogelijkheden wanneer u contact met ons opneemt. 

 

Bezoekers vonden de volgende pagina's ook interessant:

Bel 0492-549055 Makelaar Helmond, Beek en Donk, Gemert

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring