Mijn favorieten

Taxatie huis Helmond

Doordat wij zelf de meeste woningen verkopen hebben wij uitstekend zicht op de ontwikkelingen in de markt. Wij werken snel en voor een scherp tarief. Wij werken met validatieinstituten als NWWI en Ivalidatie waardoor alle geldverstrekkers onze professionele rapporten accepteren.

 

Taxatie huis Helmond: prijsbepaling en de juiste strategie

Een taxatie kunt u nodig hebben voor diverse doeleinden. Zo verlangt een geldverstrekker bij aankoop van een woning een taxatierapport van een onafhankelijk taxateur om te beoordelen wat de waarde van het betreffende onderpand is.

Meer informatie taxatie huis Helmond

 

Maar u kunt ook een taxatierapport nodig hebben voor de volgende doeleinden:

  • bezwaar WOZ-waarde
  • inzicht in de waarde bij verdeling bij bijvoorbeeld echtscheiding
  • successie in verband met overlijden

Indien u uw woning wilt verkopen, dan is het ook van groot belang om precies te weten wat het waard is. Daarom kunnen onze specialisten u uitstekend helpen met de taxatie van uw huis in Helmond en omstreken om zodoende samen te bepalen wat nu de beste strategie is om uw woning te verkopen. Prijsbepaling is van doorslaggevend belang in deze markt. Wij begeleiden u vervolgens actief, efficiënt en met een hartelijke service bij het verkopen van uw woning. Onze taxateurs en makelaars hebben veel kennis van zaken en zijn u daarmee graag van dienst.

 

Contact

Bij Broeckx Makelaars vertellen we u graag meer over de taxatie van uw huis in Helmond of daar in de buurt. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u ons benaderen via het contactformulier, maar ook door het kantoor van Broeckx Makelaars in Helmond te bellen via 0492 549055 of uw email te sturen naar helmond@woonplezier.nl. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

 


Bezoekers vonden de volgende pagina's ook interessant:

Bel 0492-549055 Makelaar Helmond, Beek en Donk, Gemert

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring