Mijn favorieten

Woning verkopen of kopen in Gemert

Onze specialisten helpen u graag een woning in Gemert te kopen, verkopen, huren of verhuren.U kunt zich voorstellen dat het topprestaties vergt om in deze tijd woningen te verkopen. Wij maken het waar!
 

Makelaar Gemert: uw specialist

Broeckx Makelaars, uw makelaar in Gemert, slaagt er jaar in jaar uit in om voor verreweg de meeste woningen een nieuwe eigenaar te vinden. Onze brede ervaring, uitstekende woningpresentaties en proactieve werkhouding zijn hierin doorslaggevend. Wij luisteren eerst goed naar uw belangrijkste wensen en gaan daarna proactief op zoek naar de koper die daarbij past. Daarnaast weten wij als geen ander de kopers te vinden en te enthousiasmeren. Of u nu van klein naar groot of andersom wilt verhuizen, wij begeleiden u naar de gewenste nieuwe woonsituatie. We zetten graag voor u op een rij waar onze specialisten goed in zijn:

Neem direct contact op met uw makelaar in Gemert!

Aarzel niet om eens vrijblijvend kennis te maken met onze mensen om te ervaren of wij die persoonlijke en actieve makelaars zijn die u zoekt.
 

Contact
Bel het kantoor van Broeckx Makelaars, uw makelaar in Gemert via 0492 363038 of stuur uw email naar gemert@woonplezier.nl. Een goede makelaar moet je ervaren! Wij maken immers wonen leuk en zorgen voor optimaal woonplezier!


Bezoekers vonden de volgende pagina's ook interessant:

Bel 0492-549055 Makelaar Helmond, Beek en Donk, Gemert

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring